Menu

Juleafslutning i VG Fodbold

image
30. december 2023 kl. 19:55

Den 16. december i tidsrummet 09-21 afholdte VG Fodbold den traditionsrige juleafslutning i Ramsøhallen i Gadstrup. Det var for alle børne- og ungdomsholdene, helt fra årgang 2018 til de ældste fra årgang 2008.

Holdene var delt op i årgange, hvor de havde kampe på tværs af holdet, og sluttede af med hygge med godter og drikkevarer. Dette var delvist sponsoreret af lokale aktører (Rema1000 i Snoldelev, Rema1000 i Viby,

Superbrugsen i Havdrup, Meny Viby Sjælland, Ølstykke Bageren i Meny Viby Sjælland). Yderligere havde vi modtaget økonomisk støtte fra Lions i Ramsø og GIFs venner. 

Alle spillere i børne- og ungdomsafdelingen har fået tilbudt at købe en hemmelig julegave, delvist betalt af klubben og forældrene. Denne blev udleveret til juleafslutningen til stor glæde for spilleren. De fik i år en fin trænings t-shirt. De har tidligere år fået håndklæder, hoodies og tasker med navn og logo på. Det ser virkelig godt ud, når de færdes rundt omkring i Viby og Gadstrup med ens tasker. Det giver fællesskab.

Ungdomsholdene årgang 09/10 afsluttede dagen kl 17-21 med kampe, fællesspisning, hygge og leg.

Dagen derpå sidder jeg med en god mavefornemmelse, hvor klubbens børn og unge, og deres forældre har mødtes og været med til at støtte fællesskabet, og hjulpet til, hvor der var brug for en hånd.

Julemanden, i form af træner-Danni, var forbi ved det ene hold. 

Tusind tak for alle støtterne. Uden jer, kunne vi ikke afholde sådan et fint arrangement (Dette må I meget gerne få med!). Julen er en god tid!

Nu venter der en velfortjent juleferie, for de fleste hold. Nogle hold er tilmeldt julestævnet i Roskilde mellem jul og nytår. Efter nytår åbner hallen igen til indendørsfodbold, og kunstgræsbanen er igen fuldt besat.

Luk