Menu

VG Fodbold U15: Når sammenhold skaber resultater

image
03. november 2021 kl. 20:48
VG Fodbold U15: Når sammenhold skaber resultater ⚽️👍
VIL DU OGSÅ VÆRE MED ?
Efterårssæsonen er netop slut for VG Fodbolds U15 årgang og spillerne har været udfordret, men de har stået sammen og skabt nogle flotte resultater.
De lokale drenge fra årgang 2007 og 2008 fra Viby og Gadstrup stod med svære odds, da sæsonen startede i august. En del drenge havde forladt holdet for at søge udfordringer i andre klubber og reelt stod vi med 14 spillere, der de kommende måneder skulle spille 11-mandsturnering. Det er i sig selv en meget smal trup, men drengene har vist et fantastisk sammenhold og vilje til at stå sammen. Så efter et nederlag i første kamp, tog drengene 6 sejre i træk og champagnepropperne kunne sprænge efter den sidste sejr, som videoen viser 🍾🍾🍾🏆
Ud over nogle intense kampe har efteråret også budt på flere spændende træninger med den tidligere professionelle fodboldspiller Peter Foldgast, som er kommet med godt humør og energi og har givet gode råd og tricks til både spillere og trænere. Disse træninger gav også mulighed for at vi kunne lade nogle 2009-drenge få en fed oplevelse og lære nye ting. Det er dejligt, når vi på tværs af årgangene kan udnytte disse muligheder.
Efterårssæsonen blev fejret på behørig vis med afslutningsfest, pizza, hygge og landskamp på storskærm 🍕🎮 🇩🇰 samt en lækker goodie bag til alle med diverse udstyr, som Faxe Kondi har sponsoreret.
Tak til de mange sponsorer, som har hjulpet til i efteråret med tilskud på forskellig vis til træninger med Peter Foldgast/ProDefending, champagne til fejring og masser af god mad og drikke til afslutningsfesten:
GIFs venner
Royal Unibrew
Faxe Kondi
Meny Viby Sj.
Viby Pizza Bar
PS: skulle du være årgang 2007 og 2008 og vil være en del af dette fede fællesskab, så træner vi tirsdag og torsdag fra 18.30 til 20.00 på Kunststofbanen i Viby hele vinteren. Kontakt eventuelt Trænerteamet på 2321 2583 for mere info.
Se også artiklen i ugens udgave af Heden:
Luk