Signe Nielsen
04. juni 2024 kl. 22:33
26. maj 2024

Søndag d. 26.maj spillede VG U15 pokalfinale mod Vordingborg.

Det blev et brag af en finale! Vi spillede lige op med et dygtigt modstander-hold, der til dagligt holder til i række 1. Især vores første halvleg var god: dygtige med bolden og godt organiserede i defensiven. Vi fik sat hinanden godt op i angrebsspillet og gik til pausen med en 2-1-føring.

I anden halvleg var vi mere pressede, og spillet blev mere tilfældigt og lagt an på nærkampene. Desværre lukkede vi her nogle lidt ærgerlige mål ind (bl.a. to mål efter hjørnespark/klumpspil i feltet og et mål lidt ud af ingenting). Det lykkedes os at få scoret to og holde liv i kampen, og vi pressede hårdt på for en udligning i sluttfasen. Men ak, sensationen udeblev, kampen sluttede 5-4 til Vordingborg og vi måtte nøjes med sølvmedaljer.

Drengene var naturligvis skuffede, men de spillede en flot kamp, og har også leveret gode præstationer i pokalkampene frem mod finalen, så de kan nu godt være stolte af det, de har opnået. Og så prøver vi igen næste sæson 😉