Menu

Årgang 07/08 - Påsketurnering i Holland

image U16 Holland
Lars Kousgaard
17. april 2023 kl. 06:30
Påske tur til Holland med U16 drenge.

VG Fodbold - Årgang 07/08 retur fra Holland med godt sammenhold og flotte resultater

I påsken tog 16 glade og energiske spillere fra Viby og Gadstrup afsted med U16-holdet fra VG Fodbold. Målet var turneringen Easter Open lige syd for Amsterdam, hvor der ventede internationale kampe for VG-drengene mod hold fra Holland, England og Sydafrika.

Det blev en fantastisk oplevelse for både spillere og trænere og der blev især tanket op på kontoen med sammenhold og fællesskab. Drengene hyggede sig uden for banen med bl.a. sightseeing i Amsterdam og også besøg på Ajax’ hjemmebane Amsterdam Arena.

Men også på banen stod drengene sammen og kæmpede sig igennem et hårdt kampprogram, som sled på kræfterne, men på trods af at vi med U15- og U16-spillere stillede op i en U17-række, blev det til en flot 3. plads i turneringen. Og ingen kampe blev tabt med mere end 1 mål, inklusiv mod de 2 hold, som endte med at spille finale.

Så det var en flok trætte drenge, der landede kl. 6 mandag morgen og blev modtaget helt fortjent med flag af en flok forældre, der havde været tidligt oppe.

Der skal lyde en stor tak til de sponsorer, som var med til at gøre turen mulig:

Meny Viby – Lions Ramsø - REMA1000 i Viby - REMA 1000 i Gadstrup – CX Planner - Tømrermester Troels Hansen i Gadstrup – Vending Automater i Gadstrup – Royal Unibrew/Pepsi Max/Faxe Kondi.

Luk