Menu

VG Piger til Barcelona Girls Cup 2022

image
Mitzi Lerkær
17. juni 2022 kl. 05:26
Årgang 2010

19 u12 fodboldpiger fra VG har netop været i Spanien til den anerkendte internationale fodboldturnering, Barcelona Girls Cup. 

Alle kampene blev spillet på et flot fodboldanlæg i byen, Salou og pigerne stod overfor svenske, spanske og østrigske piger. Vores 2 hold fik vist de danske farver, og vi blev i den grad matchet sportsligt. Hold 1 kom i A slutspil og fik en flot 4. plads. Hold 2 kvalificerede sig til B slutspil og kæmpede sig til stævnets 8. plads. De udenlandske hold var rangeret over os i niveau, så virkelig imponerende, at vi kunne spille med - Sådan piger! 

Udover fodbolden så hyggede pigerne sig og gav den fuld gas på det sociale. Der blev hygget på vores flotte hotel i poolen, spillet spil og vi så landskamp Danmark-Kroatien. Der blev knyttet tættere venskaber og skabt nye positive relationer. 

Vi kan varmt anbefale Barcelona Girls Cup til andre pigeårgange u12-u16 - Et virkelig fedt og gennemført stævne. 

Vi vil gerne takke vores hovedsponsorer CP og Murværket ApS for støtten til vores store indestævne i februar måned. Overskuddet fra stævnet gik hoved sagligt til denne tur. Der skal også lyde en stor tak til Lions Ramsø og GIFs Venner for deres økonomiske bidrag, så fodboldrejsen til Spanien kunne realiseres. 

På billedet ses pigerne i deres fine nye udebanetrøjer, som er sponsoreret af Bettina, Fysiurgisk Klinik, i Viby Sjælland. 

1000 Tak for støtten. 

Luk