Menu

Efterårshilsen fra Årgang 2013/14

image
03. oktober 2023 kl. 08:17

Et tilbageblik på efterårssæsonen.

I august var holdet til Kronborg Cup med ét hold, U11. Det var et overnatningsstævne med stort opstartsshow fredag, og en masse fodbold lørdag og søndag.

Vi overnattede på Helsingør Gymnasium sammen med de andre hold fra VG Fodbold. Kampene var fordelt over Helsingør og de omkringliggende byer, og derfor kunne vi ikke heppe på de andre hold fra VG Fodbold.

Til gengæld var der er masse at fortælle om, når vi kom tilbage til overnatningsstedet, sammen med en masse hyggelige stunder med hyggebold i skolegården. Holdet deltog med c-rækken, hvor de havde nogle gode og tætte kampe. De oplevede både tab og sejr. Det bragte dem samlet til en 13. plads, og en kæmpe oplevelse rigere for spillere og trænere, med fokus på
hyggeligt samvær og god fodbold. Det ene forstærker det andet!

Tak til Meny Viby Sjælland og LIONS Ramsø for sponsorater.

I september deltog U11 i endnu en cup, Carlberg Cup, som var et endags-stævne i Holbæk. Denne cup var ligeledes præget af en masse spændende og tætte kampe, som faldt ud til VG Fodbolds fordel. Det bragte holdet videre fra de indledende kampe til knockout-kampene. Her gik drengene hele vejen, med en spændende straffesparkskonkurrence i semifinalen, som de vandt.

I den sidste kamp, finalen, var VG Fodbold overlegen, og drengene vandt kampen og den flotte pokal med hjem til Klubben.

En lang dag med 6 kampe satte sine spor, men glade og stolte drenge kom hjem til Viby og Gadstrup.

Siden sommerferien har holdet også deltaget i en række U10 5M-stævner. Her er der blandede kampe, hvor holdet også bliver udfordret. Der er altid stor forældre opbakning, hvilket er superskønt.

Nu slutter efterårsturneringen snart, og holdet går vinteren i møde med vinterbold og indendørsstævner.

Når den nye sæson begynder til foråret, søger holdet med lys og lygte nye trænere. Torben og Anders har været trænere i mange år, og nydt drengenes samvær. Men de søger nu nye muligheder til holdet.

Holdet har en god forældretrup tilknyttet, som gerne vil hjælpe, også med træningen, men vi mangler en til at tage styringen for holdet. Rikke, er holdleder, og hun er fortsat med, og styrer al det praktiske med
tilmeldinger, mm.

Så kender du nogen, som går med en lille træner-drøm i maven, så kontakt Rikke. Kontaktoplysninger finder du på her.

Luk